Futura Bau - jövőt építünk a jelenben

Teljes mértékben magyar tulajdonú cégcsoportunk több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik. Azzal sem túlzunk, ha az állítjuk: az építés a vérünkben van, lévén családi vállalkozásként működünk.

Nem ma kezdtük a szakmát és büszkék vagyunk arra, hogy van olyan kollégánk, aki már több mint 40 esztendeje sikeres szereplője az ágazatnak, de munkatársaink zöme is 20-30 éves tapasztalattal rendelkezik hazai és nemzetközi szinten is. Erre a megbízható kollektívára, az ő szaktudásukra építettük vállalkozásunkat, és az idő minket igazolt.

Cégcsoportunk az iparág számos területén képviselteti magát, így :

  • nyílászáró és árnyékolástechnikai vállalkozásunkkal
  • építőanyagkereskedésünkkel
  • ingatlanfejlesztő vállalkozásunkkal
  • ingatlanközvetítő, ingatlanértékesítő és az ingatlan hasznosítás területén érdekelt vállalkozásunkkal

Folyamatosan keressük azokat az innovatív megoldásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy kompromisszumok nélküli magas minőségi otthonokat alkothassunk, rövid határidővel. Futura Bau Kft.-nk alapítását is több éves előkészítő és kutatómunka előzte meg. A piacon elérhető építési rendszerek közül végül a Futura mellett tettük le a voksunkat, mert ebben láttuk visszaköszönni azon értékeket, amelyeket mi is elengedhetetlennek tartunk.

Munkánk során a több évtizedes szakmai tapasztalatot ötvözzük a legmodernebb technológiával, mindezt a ránk jellemző maximalizmussal. Munkavégzésünket talán úgy jellemezhetnénk, hogy olyan odafigyeléssel dolgozunk, mintha minden egyes épületet saját magunknak építenénk.