Egyszerűsített építési koncepció, amely lehetővé teszi, hogy gyorsabban, precízebben és többet építsen, így optimalizálja jövedelmezőségét.

A FuturaBau a kivitelezők partnere is, mivel hatékony és megbízható építési rendszert biztosít, amelyhez elkötelezett és szakértelemmel bizonyított műszaki segítségnyújtás társul.

Képzett és több évtizedes múlttal rendelkező szakmai csapat viszi a Futura koncepciót és annak megvalósítását hazánkban és a környező országokban egyaránt. Ez azt jelenti, hogy a lehető legjobban megértjük az építőipari ágazat aggodalmait. Az irányítás, a képzés és a termelékenység korlátait elsősorban ennek az új innovatív koncepciónak a használata könnyíti meg.

A szerkezetépítési folyamat szabványosítása és iparosítása lehetővé teszi az építési idő és a költségek optimalizálását, miközben a minőséget maximalizáljuk.

A gyors telepítés az építkezéseken lehetővé teszi, hogy kevesebb csapattal dolgozzanak, vagy növeljék az egyidejűleg futó építkezések számát, így megoldásunk az új jövedelmezőség alapvető eszközévé válik.

Ezek a különböző elemek lényeges versenyelőnyt jelentenek: hozzáadják a FUTURA könnyűbeton rendszerből dolgozó kivitelező innovatív és ökológiai szempontból is felelős imázsát.