FUTURA falrendszer lakossági célokra avagy építkezés könnyedén és gyorsan

Az egyéni megrendelők a FuturaBau ügyfélkörében meghatározó helyet foglalnak el.

A FuturaBau célja az, hogy teljesítse a lakossági érdeklődők azon vágyát, hogy mielőbb élvezhessék új otthonukat. Ezen az úton elkísérjük Önöket már a tervezéstől kezdve egészen a ház kulcsainak átadásáig.

Lakossági ügyfeleink minden előnyt megtalálnak, még, olyat is, amire nem is számítanak: precíz tervezési előkészítés, gyors és profi kivitelezés, az építési költségek optimalizálása a FUTURA könnyűbeton technológia segítségével, kiváló minőségű termékek, kiváló ökológiai és energiahatékonysági teljesítmény, extra rövid idő alatt felépült új otthon, stb.

A rendszerünk rugalmassága minden műszakilag kivitelezhető igény megvalósítását lehetővé teszi.

A FuturaBau biztosítja Önnek az otthonához kiválasztott falazat- és födémrendszert, mérnöki tanácsadással, meglévő terv esetén áttervezéssel (terv adaptáció), helyszíni felméréssel, kiszállítással, daruzással, a falak felállításával (szerkezet építés), igény szerint külső kulcsrakész vagy akár külső-belső kulcsrakész készültségi szinten.

Hogy segítsük Önt új ingatlanának mielőbbi megvalósításában, az érdeklődők rendelkezésére bocsátunk típusterveket is, ahonnét könnyen kiválaszthatják a legmegfelelőbbet és amelyet úgy módosíthatnak, hogy saját projektjüket a vágyaikhoz igazítsák.