Válasszon az alábbi tervekből, vagy gondolja tovább őket. Mi megvalósítjuk!

A lenti típusházak tervei látványrajzokkal együtt jellemzően csak vázlattervi szinten készültek el. Ezt azt jelenti, hogy az építési engedélyeztetési folyamat elindítására alkalmas tervdokumentációval csupán néhány típusházunk rendelkezik.

Legyen az típusterv vagy teljesen egyedi házterv, a tervezésért természetesen fizetni kell, de a tervezési díj, a kivitelezési ár, és a vállalási határidő függ attól, hogy típustervről van-e szó vagy egyedi tervről, illetve ún. terv adaptációról.

Terv adaptáció esetén egy már valamilyen szinten elkészült tervet (akár Ön hozza a saját terveit, akár mi adjuk alapul a típusterveinket) dolgoz úgy át az építész, hogy az az Ön igényeinek tökéletesen megfeleljen.

A típusházaink sora folyamatosan bővül, a kapcsolódó anyagok feltöltése napi szinten zajlik, ezért érdemes figyelemmel kísérnie oldalunk egyre frissülő tartalmát.

Típusterveink leginkább inspirációként, mintsem kötelezően másolandó mintadarabként szolgálnak. A tervek szabadon megváltoztathatók, kiegészíthetők (a helyi építési szabályzat függvényében), de ebben az esetben mindenképpen érdemes a tervezési és kivitelezési költség emelkedésével számolni.

Árainkat mindig az épület bruttó alapterülete alapján számoljuk. További információért kattintson ide!

Szűrők:

Nettó lakóterület
Szobaszám
Szintek
Garázs
Tető