FUTURA BAU Szolgáltatások

Építész tervezői feladatok, terv adaptáció, tervezői egyeztetés

A FuturaBau igény szerint vállalja a kulcsrakész ház tervezési feladatai, meglévő (más technológiával tervezett) tervek áttervezését a Futura készház rendszerre (terv adaptáció), valamint a tervezői egyeztetést, azaz műszaki vonatkozásban mindenben rendelkezésre állunk.

Kulcsrakész kivitelezés

A kulcsrakész kivitelezési szerződés ügyfeleink számára a nyugalmat és a biztonságot jelenti, hogy kívánságaik szerint új otthont kapnak.

Ebben a konfigurációban a FuturaBau felel a megrendelő elvárásai szerinti tervezésért, a szükséges építőanyagok gyártásáért vagy szállításáért, az épület felállításáért és a kész projekt átadásáért.

A befejezés szintje a megrendelő akarata szerint történik:

  • Szerkezetkész állapot
  • Külső kulcsrakész állapot
  • Külső és belső kulcsrakész állapot

Anyag és felügyelet

Ezt a megoldást kizárólag azon ügyfeleinknek kínáljuk, akik ezt a professzionális készház technológiát kívánják használni, rendelkeznek az építési munkálatok elvégzéséhez szükséges jogosultságokkal, készségekkel és munkaerővel (ezek alapfeltételek!), mindazonáltal segítséget szeretnének kapni a falszerkezet felállítása során, hogy biztosak lehessenek az összeszerelési műveletek zökkenőmentes lebonyolításában.

Természetesen minden készház falazati elemet a Megrendelő és szakembereink által jóváhagyott tervek alapján szállítunk, határidőben. Emellett a teljes összeszerelési folyamat során műszaki segítséget nyújtunk szakképzett munkatársaink által, azaz kvázi betanítást biztosítunk arra vonatkozóan, hogy mire kell ügyelni és miként kell felépíteni ebből a technológiából a ház szerkezetét (főfalak, válaszfalak, födém).

Ez a technikai segítségnyújtás kifejezetten és kizárólag szakmai partnereink (lakó- és nem lakóépület kivitelezők) számára biztosított.

Csak anyag

Ezt a megoldást kizárólag azon partnereink számára kínáljuk, akik ezt a professzionális készház technológiát kívánják használni, és akik rendelkeznek az építési munkálatok elvégzéséhez szükséges jogosultságokkal, készségekkel és munkaerővel, valamint általunk már „be lettek tanítva” ezen technológiából történő kivitelezésre, szerkezet építésre (ezek alapfeltételek!).

Az építési fázisba nem avatkozunk be, társaságunk kizárólag a termékek építési helyszínre történő kiszállításáról gondoskodik. A megrendelő köteles gondoskodni a kamion fogadásáról, a helyszíni daruzásról, a falak (és födém) szakszerű felállításáról (szerkezet építés), és vállalja a felelősséget a saját és a műszaki csapatai munkájáért.

Hiteltanácsadás

Felkészült hiteltanácsadó kolléganőnk áll ügyfeleink szíves rendelkezésére.