Kis, közepes, vagy akár nagy volumenű ingatlanprojektek megvalósítása, precíz előkészítéssel és kivitelezéssel, csökkentett költségekkel és rövidebb határidővel.

A FuturaBau segít a fejlesztőknek és a projektgazdáknak optimalizálni ingatlanfejlesztési projektjeik tervezését és felgyorsítani azok kivitelezését a befektetés gyorsabb megtérülése érdekében.

A FuturaBau a könnyűbeton rendszerének köszönhetően hatékony megoldásokat kínál az ingatlanfejlesztőknek és az ingatlanfejlesztői szektornak. Alaposan ismerjük az európai építőipari ágazatot, világos és gyakorlatias rálátással rendelkezünk az ágazat mindennapos kihívásaira.

Az egyik legkritikusabb tényező a fejlesztők és az építtetők számára az építési idő és így a kiszámíthatóság, tervezhetőség. Ez az időszak kockázatos, és jelentősen befolyásolja a fejlesztők pénzforgalmát, mielőtt a megvalósított ingatlanok piacra kerülnének.

Megoldásunk lehetővé teszi ezen időszak hosszának drasztikus csökkentését. Lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy csökkentsék a kockázatukat, miközben javítják a befektetéseik megtérülését, így több projektet valósíthatnak meg ugyanabban az időszakban.

A koncepció költséghatékonysága révén a fejlesztők és a projektgazdák növelhetik projektjeik méretét is.
A csökkentett gyártási idő és a megnövelt projektméret kombinációja hozzájárul a fejlesztők bevételeinek és jövedelmezőségének optimalizálásához.

Megoldásunk azt is lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy pozícionálják magukat a passzívházas és ökológiai építés nagyon is aktuális trendjében, amelyhez az európai lakosság is egyre jobban ragaszkodik. Ez a trend, amely az intelligens városok megvalósításával erősödik, figyelembe veszi az energiahatékonyságot, ami a megoldásunk számos jelentős előnye közül csak az egyik.

A FuturaBau optimális rugalmasságot kínál bármely építmény tervezésében és megvalósításában: villák, ikerházak, egyszintes házak, többszintes épületek, szállodák, idősek otthona, stb…

A fejlesztők és az építtetők kiemelten fontosnak tartják az épületek biztonságát, ami számunkra is az elsődleges szempontok egyike.

A FuturaBau forgalmazza a falazati és födémrendszert, de ügyfelei igényei szerint különböző készültségi szinteket tud biztosítani. Az építtetők tehát teljes önállóságot őriznek a szokásos kivitelezőik körének meghatározásában és kiválasztásában.