A FuturaBau nem csak épít, de saját hiteltanácsadónk révén a hitelekkel kapcsolatos tudnivalókban is állunk szíves rendelkezésükre. Csergőffy Réka kolléganőnk segíteni tud a teljes folyamat lebonyolításában, a hitel felvételétől egészen az elbírálás végéig. Ezen túl pedig szakértője az állami támogatások rendszerének is.


Bemutatkozás

Tanácsadói tevékenységet végzek, ami azt jelenti, hogy a teljes pénzpiac valamennyi szegmensével partneri kapcsolatban állok. Azok a bankok, biztosítók, befektetési alapkezelők és pénztárak a partnereim, amelyekkel szemben eredményesen tudom képviselni ügyfeleim érdekeit.

Az ügyfél megbízásából dolgozom, célom tehát, hogy a céljainak és a lehetőségeinek leginkább megfelelő pénzügyi megoldást találjam meg számára.

Tevékenységem jelentős részét teszi ki a hiteltanácsadás, -közvetítés. Ez egy összetett feladat, hiszen nemcsak a bank kiválasztásában segítek, hanem a teljes folyamat lebonyolításában részt veszek, fogom az ügyfél kezét, intézem a hiánypótlásokat, tartom a kapcsolatot a bankkal. Nagy előny, hogy meg tudom kötni a hitelintézet által megkövetelt lakásbiztosítást, az életbiztosítást, természetesen partnereim kínálatából a leginkább megfelelőt kiválasztva az ügyféllel közösen. Napjainkban az alacsony hitelkamatok és a közeljövőben várható emelkedés miatt ügyfeleimnek jellemzően hosszú – minimum tízéves – kamatperiódusú konstrukciókat ajánlok. E mellé kidolgozok számukra egy olyan megtakarítási programot, amely lehetővé teszi, hogy tíz év múlva érdemi tőkét tudjanak beletörleszteni a hitelükbe, elkerülve ezzel a kamatemelésből adódó törlesztőrészlet növekedést.

Mindezek mellett naprakészen tájékoztatom ügyfeleimet az igénybe vehető állami támogatásokról, és segítek is azok igénylésében, adminisztrációjában. Többször megéltem már, hogy egy apró információval milliókat tudtam ügyfelem zsebébe rakni. Egy jó példa erre, amit kevesen tudnak, hogy a lakástakarékpénztári megtakarításból végzett felújítás után is igénybe lehet venni az otthonfelújítási támogatást – azaz ugyanazokat a számlákat be lehet adni az Államkincstárnak, és így duplán megkapni az állami támogatást.